Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar


Dotazníkové šetření 2024

Dotazníkové šetření 2024

  • Dagmar Kroutilová
  • 19.3.2024

Vážení a milí rodiče,

anonymní on-line dotazníkové šetření Mapa školy od společnosti SCIO bude probíhat 25.3. - 5.4.2024  a prosíme vás o chvilku času při jeho vyplňování. 

Za každé dítě ve škole vyplňte vždy jen jeden dotazník  s heslem příslušné třídy. Instrukce k jeho vyplnění jsou uvedeny přímo v něm. Po přihlášení do aplikace zadáte do kolonky Vstup do dotazníku obdržené heslo a můžete začít vyplňovat. Prosíme o vyplnění i rodiče, kteří jsou spokojení.
Heslo je vždy společné pro celou třídu, čímž je zajištěna anonymita.  Heslo si vyzvedněte u učitelky na své třídě.
Přístup do aplikace : https://www.mapaskoly.cz
Elektronický  dotazník  vyplňte, prosím,  nejpozději do 5.4.2024

Děkujeme za vaše názory i vaši pomoc.

Dagmar Kroutilová a  kolektiv MŠ.

 

Město Slaný,

jako zřizovatel čtyř mateřských škol ve Slaném, má zájem o to, aby školy byly místem, kam děti chodí rády, vhodnými formami získávaly znalosti a dovednosti potřebné do dalšího života a cítily se tam bezpečně. Proto bychom rádi získali zpětnou vazbu od rodičů týkající se různých oblastí školního prostředí a vzdělávacího procesu. Z tohoto důvodu jsme na všech mateřských školách přichystali ve spolupráci se společností SCIO dotazníkové online šetření – mapu školy. Získané informace jsou pro nás velmi cenné, pomohou nám lépe porozumět potřebám a očekáváním rodin a mohou přispět k vylepšení kvality vzdělávání v našem městě. Budeme rádi za Vaše sdělení, s čím jste ve školce spokojeni, tak i za podněty, co by bylo možné z Vašeho pohledu vylepšit.

Dotazníkové šetření je zcela anonymní a je připraveno tak, abyste mohli své názory vyjádřit bez obav ze zneužití. Dotazník je možné vyplnit na níže uvedeném odkazu, a to v termínu 25.03. – 05.04.2024. Odpovědi se ukládají průběžně přímo do SCIO aplikace, po vyplnění již není nic dalšího potřeba. Za každé dítě ve škole vyplní dotazník vždy jen jeden ze zákonných zástupců.

Prosíme o maximální upřímnost a otevřenost.

Děkujeme za spolupráci.

Městský úřad Slaný, odbor školství