Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar


Zahájení školního roku 2023/2024

Zahájení školního roku 2023/2024

  • Dagmar Kroutilová
  • 1.9.2023

Vážení rodiče,

blíží se pondělí 4. září  a  poprvé se společně sejdeme, abychom Vás přivítali v novém školním roce 2023/2024.

Obzvlášť se těšíme na naše nové dětičky a přejeme jim, aby prožívaly dny v naší mateřské škole bez slziček a s úsměvem, aby se do školičky těšily a byly spokojené. Také se těšíme na komunikaci a spolupráci s Vámi, rodiči, a na oboustrannou vstřícnost a toleranci. To vše je velmi důležitou součástí dobrého fungování školy.

První den v MŠ - informace k organizaci provozu

  • Děti na přivítanou shlédnou pohádku pod názvem  "O pejskovi a kočičce" :

           -  od 9:00 hodin ve třídě u Čmeláků.

  Ostatní info:

  • Učitelky budou organizovat aktivity tak, aby větší část dne děti trávily venku v areálu školní zahrady, proto je třeba přizpůsobit oblečení dítěte. Je nutné vhodné oblečení podle momentálního počasí i předpovědi počasí na daný den - oblečení pro případ tepla i ochlazení + náhradní oblečení, vhodnou pokrývku hlavy. Podepsané oblečení dítěti vložte do batůžku nebo tašky v šatně.

  • Třídní schůzky pro rodiče budou na jednotlivých třídách probíhat v první polovině září a o termínech budete informováni na webových stránkách své příslušné třídy.

  • V prvních dnech  školního roku Vás třídní učitelka požádá o  aktualizaci osobních kontaktů a svým podpisem stvrdíte, že jste byli informováni o vydání a obsahu školního řádu s účinností od 1.9.2023. Tento naleznete v tištěné verzi v šatnách jednotlivých tříd.

Pro nováčky:

Milí rodiče, první den buďte, prosím, trpěliví a dbejte pokynů třídních učitelek.

První den nezapomeňte na evidenční list (potvrzený lékařem), dohodu o vyzvedávání dítěte, přihlášku ke stravování, přezůvky, .... ...a..............dobrou náladu. smiley

 

Těšíme se!

Dagmar Kroutilová, ředitelka